hits

Virologi og fotball

Heia Norge! Ikveld er det til for Norge-Ungarn! Jeg skal ikke på selve fotballkampen, men se den på den irske baren Becketts - det blir nok svært god stemning!

De siste dagene har det foregått intens virologi-lesing, og jeg hadde en panikkslagen dagen-før-eksamen hvor jeg leste 12 timer i strekk men fikk ikke lært meg et eneste virus.. Eller, 7 av 25, men det redder knapt rævva om man får et man ikke kan. La meg i senga halv ti og slukna, for eksamen var 7.30 neste morgen, på en del av universitetet som ligger et stykke unna...

Litt lesesnacks var nødvendig.. Dette var forøvrig på mandag, da jeg følte jeg kunne klare dette på 3 dager, null stress. Pent og ryddig.

Så begynte jeg å pugge virus. Sondre skulle skifte på senga og dumpa alt på meg. Dyna og putene er symbol på hvordan virus var - noe teit.

Og når det går litt over styr i hjernen, da bytter man leseplass. Joinet Sondre i stua. Og kjører på den siste dagen, til hjernen er kake.

Men torsdagen kom, og jeg var heldig og unnslapp å trekke et virus på eksamen. Kom ut derfra med toppkarakter og dro hjem med et mål for øye: søvn (og sjokolade!). Senere på kvelden var det første Norge-Ungarn kamp, da dro vi også på Becketts. Etter kampen ble det litt beer pong med venner på Retox, og jeg sov knallgodt den natta.
Resten av helgen har gått til litt sus og dus, venninnedrinker igår kveld og idag er det lesing før kampen. En måned til hjemreise, gleder meg! Jeg SKAL komme hjem og vite at jeg er tredjeklassing fra neste høst av!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar