hits

BUDAPEST?! :O

Nå har det vært stille på denne fronten for lenge! Hvorfor? Tja. Jobbet litt, trent litt, jobbet mer - og planlagt en overraskelsestur til kjære Budapest igjen- og min kjære Sondre!

Jeg booket nemlig billetter for 3 uker siden, for å overraske Sondre! 2 måneder og 3 uker siden sist, da var det på høy tid å se hverandre igjen. Jeg fløy ned forrige onsdag, og det uttrykket i ansiktet hans.. Aldri har jeg sett en mer forvirret, glad og sjokkert mann!

Seks dager var viet til kjærestetid, venninnetid og store mengder øl.. Jeg var i hus tidlig onsdag ettermiddag, og vi for ut på ungarsk semifinale i håndball samme kveld med en venninne og koste oss. Det var både tram og tog involvert til og fra (vi dro til Erd alsö for de som er litt kjent), så det var en utfordring bestått med glans, samt at Erd var koselig! Det var hager (og ikke storby), fuglesang og sol og øl - stemning!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Torsdag skrubba og skurte jeg i leiligheten i flere timer før jeg var fornøyd - Sondre er ikke den som lever bra alene..! Han fikk sove ut mens jeg skrubba og matet kattene. Frokostbord ble dekket, og senere lekte vi (litt) turist i egen by, og dro til Parlamentet og en flott butikk som tilbyr utenlandsvarer man ikke får til vanlig (Culinaris)! Sola skinte og vi hadde kvalitetstid :)
Torsdagskveld satt vi på terassen med øl, bestevenninne og nabo og pratet til de sene nattetimer om dyrevelferd og alt annet som ramlet over oss..
PS: slik er vår frokost med 3 puser (blackien er ikke inkludert her);

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fredag var kjærestedag, med middag på Fridays, film hjemme og avslapning. Selv om jeg var på besøk, så måtte Sondre lese, og det var jeg litt nøye på også - business first, fun later! Jeg dro ut på Westend kjøpesenter for et par ærend og nøt Budapest på egenhånd i løpet av dagen.

Lørdag var the big party day..! De to bestisene ble invitert bort til oss på hjemmelaget lasagne, og så dro vi ut for å shake booty! Først til Morrison 2, og så Instant. Var hjemme halv fem med samboer på slep (som hadde vært på quiz) og to Bigmac menus (hvor posen med brusene i klarte å revne på veien, NEDTUR)!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Søndag ble brukt til å kurere hodepinen, med food delivery og filmkos...

Mandag var også en kosedag. Jeg skulle avgårde allerede i 11-tiden på tirsdag, så vi satte på Dexter-maraton og spiste sjokolade og hjemmelagde enchiladas til vi var runde som boller. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kliss kliss! Seks herlige dager i Budabest med den beste :D

Det er duket for jobbhelg for min del, og håper at sommerferien kommer fort. Det blir sommerjobb på begge to, et sommerbryllup å gå i, Sondre skal løpe halv-triatlon, og vi skal flytte fra vår herlige leilighet i Buda! :-( Den skal selges, og vi flytter nærmere skolen. Tredje klasse skal også begynnes i, og jeg grugleder meg! Med andre ord så blir de neste månedene frem til skolestart i september eventfylte, så stay tuned! 

2 kommentarer

Ida

24.05.2016 kl.19:58

Heihei!

Jeg vurderer å starte på psykologi i Budapest. Ser at du ikke går der, men lurte på om du kunne svare på noen spørsmål ang livet i Budapest.

Hvordan er det norske miljøet der nede? Jeg har en liten følelse på at det er 80% jenter og 20% gutter, stemmer dette? Er du fornøyd med å bo der nede? Var det vanskelig å finne leiligheter? Burde man melde seg inn i ansa?
Ida: hei! Send meg en mail på annki24@hotmail.com så kan jeg svare der :D

Skriv en ny kommentar