hits

Great timing

Eneste gang jeg har merket snev av angst siden skolestart, var i en nutrition-time, hvor vi var to grupper inne på et slags grupperom. Det var skamvarmt og jeg misliker mindre rom og masse mennesker kombinert. Heldigvis klarte jeg å holde hjernen okkupert med å notere og prøve å forstå hva læreren sa (noen er bedre i engelsk enn andre), og svett og fæl overlevde jeg den timen også. 

Jeg lå så bra an til å gå til alle timene denne uka!.... så våkna jeg opp med halsbetennelse idag, som har kommet over natten. Feberen har inntatt kroppen og jeg måtte bare gi opp i første time idag. Jeg har sovet 2 timer, prøvd å lese litt, slappet av mer, og nå sitter jeg og leser på lab diagnostics, som vi ska ha practical i imorgen. En kopp med sitron og lime-te hjelper litt på, samt et par smertestillende og en snill kjæreste som holder ut med febersyke, pms-påvirka og småstressa Ann-kristin.

Neste uke blir det helt ekstremt hektisk, da jeg må kaste meg på et teorikurs for lappen (på grunn av at jeg flyttet hjem, så har gyldigheten conveeeniently gått ut og jeg må ta det på ny, heldigvis gratis), og med electives som begynner fra neste uke så blir det skole fra 8-16/18 hver dag, pluss teorikurs hver torsdag kl 18. Da er det litt greit å vite at jeg faktisk klarer å gå i timer og takle en viss arbeidsmengde, hvertfall så langt. Jeg har oversikt over hva som skjer i hver time i alle fag for hele semesteret, og får nok å henge fingrene i!

Jeg syns litt synd på meg selv altså. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar