hits

Scribbles from a vet-student

En uke har gått forbi, mesteparten av den med en særdeles tørr hals... Jeg lå flat ut hele helgen med febertokter og what-not, sniffet nesespray og brukte opp 11 kilo med tissues. Neida. Joda. Heldigvis er ikke jeg den eneste syke; medstudenter faller som fluer for det kjente Budapest-syndromet.
Søndagskveld ble det litt action, da Kitkat igjen viste symptomer for hypoglykemi/lavt blodsukker (andre gang på ca et år). Vi fikk ikke god respons med sukkervann hjemme og måtte bort på skoleklinikken (1 minutt å gå til skolen herfra). Her ble han satt på glukosedrypp, da han hadde et nivå på 1.6mmol (normal er 5.5-6.5, og hos diabetikere er det litt høyere under insulinkontroll). Han overlevde igjen, og kosta oss tusen kroner. Oh well.

Tirsdag inkluderte første bakteriologi-lab, og var fylt med fancy petridishes med fine farger, og litt latter og knising. På tirsdagskveld kom det overraskelse fra Norge; mamma og farmor hadde fløyet ned, delvis for bursdagen min og delvis for vin og kos ;-) På onsdag fylte jeg et kvart århundre og det ble feiret med en patologi-lab hvor jeg måtte sette meg ned, etterfulgt av shopping og restaurantbesøk på kveldinga. Influensaen i år er seig og flere går med hoste og snufsing en god stund, og energinivået er ikke helt på topp enda.

Igår hadde vi vår første patologi-lab, som involverer disseksjon for å finne sykdomsårsak til at dyret døde. Vi fikk en stakkars utmagra katt, som hadde svulst på nyrene samt noen bad-looking lunger.. Rest in peace.

Øyeblikk helg, folkens! Jeg har to laber imorgen, så er det tid for å være lesehest. Eller feire bursdag. Hmmm.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar