hits

Kaldere i lufta

To slitne uker senere, overgir jeg meg til bloggens krefter. 

Femte semester er ikke noe tull - jeg føler det er noe hele veien, at jeg aldri får sjans til å nyte en full kveld med bare god mat og film (eller jeg hadde det igår kveld, det var kos!), og jeg har hvertfall ikke begynt å lese noe som ikke er lab! Med bilteorikurs på toppen av det hele så har disse fem ukene siden skolestart gått i ett. Midterms er to uker unna og wææææ....! 

Vi kan starte med fagseminaret - det var råbra! Riktignok var jeg bare på lørdagen, og hørte på blant annet (mitt store idol, du'uh) Bjarne O. Braastad, som er Norges fremste katteekspert, basically. Hele TO foredrag! I tillegg var også Kristin Paaske Anfinsen der, med et kjempeinteressant foredrag om endokrinologiske problemer, loooord. Nei, bøyer meg i støvet for foredragsholderne.
Festen på kvelden var liiiitt så som så - litt små middagsporsjoner og skoene mine forårsaket en haltende gange etter et par timer. Lenge siden jeg har vært høyere enn 174cm, det er sikkert! Klarte å snike til meg en ekstra øl med bongen min da, great success.SAMSUNG CAMERA PICTURESDagene før fagseminaret var det både laber og teorikurs, så etter den uka... herrejeremini.Denne uka har jeg derimot klart å presse inn to styrkeøkter og en god tur i parken! Sammen med et greit prestasjonsnivå når det kommer til skoletimer, og jeg naila begge labprøver i pharma og lab diagnostics. PHEW. Fredagskvelden ble tilbrakt på Pata Negra (spansk tapasrestaurant) med de norske jentene i gruppa, og da jeg kom hjem.. å vite at det var null alarm på lørdagsmorgenen? Den følelsen kan ikke beskrives. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESIgår slo vi (altså Sondre) til med første lasagnelørdag på lenge, som ble accompanied av ei venninne og to filmer på rappen. 
Jeg har akkurat kommet hjem etter en aldri så liten utflukt til en angiologist - en lege som er ekspert på sirkulasjon av blod og lymph. Jeg har fått blåmerker over lengre tid på beina, og måtte få det sjekket ut. Diagnosen er "spider veins" (URH), og hvis jeg forsto det rett, så er det veins som strekkes over sin kapasitet og dermed sprekker. Så får jeg fine fine blåmerker i varierende størrelse og farge. Ikke noe farlig, men det vil øke med årene (damn, I feel old). Så da er den saken også ute av verden!

Sondre har forresten anatomi praktisk imorgen, kryss fingrene for han! Så skal jeg styre litt rundt idag og..tja, bare slappe av egentlig? Well deserved!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar