hits

Uke 42

Er jeg den eneste som er frysepinn? Sondre sitter i t-skjorte, mens jeg koser meg med ullgenser, tights, raggsokker og teppe på sofaen. Det er 23 grader inne, seriøst. 

Jeg har vanligvis et mål om at hver dag skal jeg ut og lufte hodet - fem dager i uka er det skole, men lørdag og søndag blir fort prega av slækkis. Igår var jeg ikke i form, og idag... eneste turen som egentlig skulle skje i parken, ble til donutsjappa fem minutter unna. Hjelpes. 

Skoleuka har vært ganske grei faktisk, mest på grunn av at jeg ikke gikk i alle timer.. *fy ak* Jeg skulle være snill girlfriend på mandag da Sondre (dessverre) kom tomhendt hjem fra praktisk anatomieksamen, trøstet med donut og ros over bra innsats og legge plan videre, og ble da straffet med fravær i to forskjellige fag. Torsdag var jeg bare i patho-lab, pga. dårlig form. Altså, stresset på skolen slår virkelig ut fysisk av og til! Grrrrrrrr. Fortsette å kjempe på.


Ute på tur på gamle metro 3 forrige søndag!


Det ser ut som beinkreft, men er faktisk caused by a bacteria, som jeg, flinke studenten, ikke husker hva heter akkurat nå...
Er stor fan av P3morgen og derfor har P3aksjonen stått på hvert våkne minutt på tven siden onsdag!


Var ekstremt effektiv i pathologi-lab på torsdag, og dissekerte (nesten) alt vi har lært frem til nå. Var dreamteam med to andre, mens resten av gruppa slet med en overvektig hund, hihi.


Kattehjerte! 


Fra dagens luftetur......

Denne uka har jeg lab diagnostics midterm på fredag, og har sakte begynt å lese idag. Dvs funnet fram alt og lest tre sider og vært slækk resten av tiden. Det å være aktiv student igjen er så rart, midterm-følelse er det lenge siden jeg har hatt! Så det har vært vanskelig å finne den passionen som trengs for å sette igang, men mandag og skole igjen og hele den tiraden der vil nok hjelpe på. Imorgen, that will be the day. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar