hits

Første midterm-stryk

Etter 7 uker med skole var det tid for midterm, i lab diagnostics. Jeg begynte heltemodig å lese på mandag, men innså på torsdagen at jeg begynte for seint og ting bare rota for meg. Gawd. Det suger så jævlig å sitte der med en prøve, og så klaaarer man bare ikke å se for seg svarene 100%. Jeg tipper jeg har rundt 50%, og man trenger over 60%. Det er, hands down, den aller første midtermen jeg har strøket og må ta på ny. Nei, jeg vet ikke resultatet enda, men med svar-sjekking etterpå så så jeg at jeg hadde bomma totalt på to spørsmål. ANYWAY. Får ta retake når den tid kommer.

Pga. midtermen har jeg også vært prega av å være dårlig og ha mye angst denne uka.. Stress er supertrigger og på torsdagskvelden kjente jeg på samme hopelessness som man har før en eksamen man kunne ha lest litt bedre til. Men, en fin belønning er at vi har nå fri frem til onsdag! Langheeelg - og jeg skal ikke feire halloween. Say whaaat? Nei, jeg orker ikke finne fest, være bakfull, og jeg har midterm i pharmacology på torsdag. Skal definitivt ikke gå på samme smell på den!

Så, igår kveld etter en uke med vondt i magen, masse angst og utslitt etter å ha sovet lite natt til fredag, begynte jeg å få skjelvinger. Helt merkelig, det var som å ha Parkinsons. Alle musklene bare dirret, og det tok en stund før det sluttet.. Skummelt. Så jeg har sovet så jævlig godt i natt, og spist en god frokost. Criben er shina og jeg skal ut på lesedate med bestis Marie, før det blir lasagnelørdag ikveld! 

Slenger med et par bilder fra patho-lab, det er alltid kjempegøy! Vi fant syke lunger, syke nyrer, masse orm i magen og sagde likesågodt ut hele hjernen. It's a wrap! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar