hits

Midterm x 2 results

Et glass brus, teppe og sofa. Det er det aller beste med lørdager. Greit nok at det var langhelg med fri både mandag og tirsdag denne uken, men lab diagnostic midterm forrige fredag og pharma midterm denne torsdagen has taken its toll! Jeg blir bra nervøs før midterms så angst-nivået har vært skyhøyt. Jeg hadde en skoletime igår, og måtte spille på mobilen for å klare å sitte i klasserommet liksom. Heldigvis er det ny uke på mandag, back to normal, det pleier å hjelpe på! 

Jeg sto pharma med glans forresten, og den lab d forrige uke? Den sto jeg! Jeg trodde det ikke selv først. Jeg sto riktignok med akkurat den summen som var stå-sum, så det er definitivt room for improvement til neste - men jeg slipper retake og det gir mer tid til å fokusere på andre ting. Heldigvis! 

Ikveld er det freshers-ball på skolen forresten, og visst faen skal jeg gå! Jeg trodde jo det skulle bli et drukne-mine-sorger-ball, men det blir celebration-ball pga. midtermene istedet! Men først, tid for en deiling nap :-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar