hits

Exams INCOMIIING

Økende stress, økende angst, mindre og mindre dager til enhver ting som skal bli gjort.. Waah! For å oppsummere hva som er incoming:

  • Pharma midterm (nå på torsdag, 7am!)
  • Bilteorieksamen 6 desember
  • Lab diagnostic midterm 9. des
  • Pathologi practical exam 14 des
  • Nutrition exam 19 des
  • Pathophys exam 20 des

Så reiser jeg hjem morgenen den 23.desember (skulle ha eksamen den 22 men den plassen ble visst snappa bort rett foran nesa mi på Hunger games exam signup vi hadde på lørdagen som var. Flere hundre stressa elever som skal melde seg opp til flere eksamener samtidig.. Da får man ikke alt som man vil!

Har også gått fra å være døll mørkebrun til et redhead-comeback! Eeendeliiiiig, har savna litt sprek hårfarge. 
What else? Minusgradene kryper sakte men sikkert innpå, mandariner er in store, og jeg venter pakke hjemmefra med sjokolade og julebrus! Herregud, gleder meg. Det har visst kommet en julecider også, som smaker julebrus... Den må jeg teste i romjula!

Nå har jeg downa 100 spørsmål til midtermen, drukket te og forspist meg på kjeks (det ble middagen min idag). Jeg er dævsliten og tror at det snart er leggetid for store barn.. Har en (nesten) hel dag imorgen på å lese, så det er opp og hopp før klokka 7 for å stå på!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Én kommentar

Camilla Cecilia

29.11.2016 kl.20:45

Så skjønne katter <3 :D

Jeg har en konkurranse på bloggen min nå hvor man kan vinne en adventskalender stappfull av Makeup Revolution sminke. Meld deg gjerne på:D

Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld! :D

Skriv en ny kommentar