hits

Juletre og julebrus

Jeg sitter her i kosebuksa og har endelig fått sovet litt ut.

Etter Sondre dro, levde jeg på Ristorante-pizza som var på salg, julemusikk og med nesa i notatene. Da søndag ettermiddag kom, ville jeg kaste bøkene ut av vinduet og se på håndballkamp. Så jeg gjorde sistnevnte (førstnevnte fikk ligge på bordet i fred). Noen få timer søvn og en eksamen senere, kom jeg hjem og lot tårene renne. Dette semesteret har vært ekstremt, og jeg tror jeg møtte veggen.

Så jeg flyttet flybilletten til onsdag (originalt fredag), så en film, spiste enda mer pizza, sutra litt til. Natt til tirsdag sov jeg bare en time (og jeg sliter aldri med å sove) og var både forkjølt og litt pling i bollen. Så den eksamen ble droppet, rett og slett. Og det er helt greit.

Og det å komme hjem og overraske familien og endelig sove i egen seng, kose med hunden, spise en skive med leverpostei og bare... la siste rest av 2016 være stressfritt. Jeg har gått ned nesten 3 kg den siste mnd. Hjelpes.

Det har tatt meg to dager hjemme å få roe ned. Det har vært gaveshopping, familiebesøk, mathandling.. herreguuud. Men nå er julaften her. Orker ikke tenke så mye, så jeg bare runder av her. God jul, alle sammen :-)

- Vi har fått nytt tilskudd i familien; en reddet kattunge fra en kattekoloni oppi gata
- Morfar har operert ryggen for nerve i klem og står mer oppreist enn noensinne, sprek 89-åring!
- Nederst: i dette øyeblikk.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar