hits

Bring it on, 2017

En måned siden sist ja...! En måned med eksamener, lite oppturer og mange nedturer. 

Kort og godt har jeg alltid preachet om å ta vare på den psykiske helsa. Ikke alle har det bra alltid, og man kan få nedturer. De kan også komme når man minst trenger de, for eksempel i eksamensperioden...

Hva jeg har igjen av eksamener osv er ikke viktig. Det som er viktig, at jeg for første gang på flere år tok mot til meg og fikk profesjonell hjelp. Det har sittet dypt, for det har for en eller annen grunn kjent ut som et personlig nederlag. At angsten har gått så langt at jeg ikke fungerte så veldig bra i hverdagen (no shit sherlock). I samråd med psykiater har jeg nå begynt på antidepressiva for disse angst-symptomene - som ble diagnosert som panikkangst.
Terapi hadde ikke gjort så mye forskjell, da jeg kan mange metoder og er klar over hva som ligger under. Det er de fysiske symptomene jeg sliter med, og forhåpentligvis vil medisiner hjelpe på nok til at jeg kan gjenvinne kontrollen. (jeg er ikke deprimert; AD brukes også for angstlidelser)

PHEW. 

En annen ting som har skjedd den siste tiden er at min kjære Sondre har besluttet å gi seg på studiet. Mange faktorer spiller inn på avgjørelsen, men ingen av dem har med oss som par å gjøre. Det blir et avstandsforhold igjen, men det har gått fint før og vil det igjen. Jeg blir boende i leiligheten vi nå har, og han skal hjem og jobbe og finne ut hva annet han kan gjøre. Denne skolen og denne byen passer ikke for alle, rett og slett.

Så there you go! Livet er nyansert og ikke alle lever i sus og dus. Jeg er tilbake med jevnlige oppdateringer, skolen begynner igjen på mandag (wææ), det er Alan Walker-konsert i Warsava 13-15 februar og Sondre drar den 17 februar... Så denne måneden blir det mye som skjer. Buckle up!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar