hits

Lord give me streeength

Tirsdagen, av siste uka i semesteret. Altså, hæ? Ferdig med tredje klasse?! Okei, jeg har et fuckton med exams å styre med nå, men alikevel! I september begynner jeg fjerdeåret, whaaattafuuuck. 

Etter nutrition exam har jeg hatt litt vel mange fridager.. Måtte virkelig catch up i helga, da det var nutrition calculation test igår! En prerequisite for nutrition 2 exam, og matte er absolutt ikke min sterke side. Så jeg pugget bare steg for steg hvordan man gjorde utregningene, slik at jeg bare kunne hive inn tallene under prøven. Og jeg suste gjennom det! Svaret får vi senere idag, men jeg har bestått med glans om jeg ikke har hatt dobbeltsyn, dyskalkuli og out of body-experience på samme tid. 

Og varmen har kommet! Oh lord, det er 25-30 grader om dagen, og inatt var første natta jeg slet med å sove. På tide å pakke bort dyna..! Svetta som en gris, slang meg rundt og opp og ned. Æff. 

Denne uka tar jeg med glede fri fra skoletimene, og bruker mine pent oppsparte "freecards" (altså attendances) til å drite i omtrent alt av skoletimer. Har bare en immunologi-time å stikke innom imorgen. Så jeg har nå shinet leiligheten; tørket støv, vasket bad og toalett, støvsugd.. You name it. Klar skal man være til eksamensperioden! Senere skal jeg på trening, og så bam. Finne noe å lese. Sette igang. Halvannen mnd med ørten exams som bør bestås. Let's do this! 

Én kommentar

Pia

19.05.2017 kl.12:35

Oi, gleder meg veldig til å begynne på vet studiet til høsten! :)

Skriv en ny kommentar