hits

Budastormer og slikt

Jeg hadde pharma written på tirsdag, og var såååå sikker på at jeg hadde stått med glans. Fikk resultatet etter et par timer, og strøk?! Whaaat. Dro for å se på prøven, og hadde strøket med EN HALV PROSENT. Altså.
Heldigvis var lablæreren min der, som er supersnill. Etter litt puppy-eyes, bøying i støvet over dumme feil og ei annen som var i akkurat samme båt som meg, lot hun oss få den halve prosenten og stå! Åh, jeg ble så glad. Det er kjipt med retakes når man har vært SÅ nær, og jeg vurderer å sende en takkemail og si at hun er også en av de beste lablærerne jeg har hatt (skryteskryte).

Så kom det en budastorm fra hælvete, aldri sett det regne så hardt og mye i hele min tid her nede! Mange gater og undergrunner ble oversvømt, det haglet og tordna og lynte og pøste ned om hverandre, og jeg mista strømmen et sekund også. Kattene var ikke så særlig imponerte og ville heller ha mat, mens mammaen sto og stirra ut vinduet med store øyne. Hadde klesvask som hang ute for tørk, så den ble vasket på ny av regnet og henger enda ute... Legenden sier at det vil henge i tre dager til...

Imorges var det immunologi-eksamen skriftlig, som jeg tok bare for å ha en ABCD-sjanse. Var ikke mye kunnskap for denne nei, så blir nok en stryk om jeg ikke har hatt flaks og valgt de rette alternativene, haha! Pffffft..... Trente legday etterpå og har nå poppa en redbull (etter en nap på sofaen) og skal skamlese frem til fredagsmorgen. Her går det unna! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar