hits

31 degrees and counting

Jeg SMELTEEEER. Jeg vet jeg ba om varmt vær. Men fyfaen. 

De siste dagene har jeg surra rundt slæsj lest breeding. Kom meg nå gjennom eksamen idag, med litt "ehehehe" og litt "eeeeeh". Genetiske sykdommer hos hest og geitens reproduction er ikke mine sterkeste sider, det er nå sikkert.

Ja, hva gjør jeg når jeg procrastinerer forresten? Jeg handler, lager brownies og spiser alt selv, klipper mitt eget hår og går noenlunde crazy med snapfiltre. I tillegg til de standard vaske-hele-leiligheten og ta tester online for å finne ut hvilket dyr jeg er i mitt neste liv etc.

Så etter idag har jeg atter en gang stokket om på eksamensplanen, og nå ser den slik ut;
- large animal clinical 6 juni
- immuno skriftlig 7 juni
- nutrition final 12 juni
- small animal clinical 21 juni
... Så har jeg noen dager til retakes før jeg suser hjem den 28. Skal ha totaaalt fri i hele sommer, og reise og styre rundt. Blir deilig. Mest fordi jeg ikke har fått napp på klinikker og får igjen mye på skatten så teknisk sett er jeg ikke avhengig av jobb for å ha penger. Og jeg vil ha fri etter et satans tredjeår. Whaattafuck.

 

Én kommentar

Thea Mariel

31.05.2017 kl.18:18

det må være et utrolig krevende studie!

Skriv en ny kommentar

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

26, Sola

Fjerdeårs veterinærstudent ved universitetet i Budapest (tidligere Szent Istvan). Jeg blogger om studenthverdagen og panikkangsten jeg har hatt gjennom 6 år. Følg meg på snap og instagram; akrevheim :) Innlegg om premed-kurset, veterinærstudiet, opptaksprøven, livet i Budapest og andre FAQ i "veterinærstudiet"-kategorien. Har du andre spørsmål kan det sendes til budapestak@gmail.com

Kategorier

Arkiv