hits

One happy camper

Etter 4 timers ventetid var det min tur til å trekke topics, jeg trakk, skrev og pratet, og spurte skjelvent til slutt om jeg sto... og hun sa bare "you get a 4" - jeg tror alle flira rundt meg fordi jeg brøt ut "A FOUR?!"...!

Haha! Så da har jeg klappet ferdig nutrition for alltid, en dritt-eksamen som mange drar med seg og sliter med lenge. Og jeg er så glad! Nå har jeg bare small clinical diagnostics igjen neste onsdag, og står jeg den så er jeg grusomt fornøyd med hvordan det har gått denne eksamensperioden. Når jeg tenker meg om så er det vel første gang jeg har exam period og bor helt alene? Fokus on fucking point hvertfall!

Etter eksamen hadde jeg og bestis burger and beer-date for å feire hennes bursdag + eksamen, så måtte jeg leke voksen og handle mat og ta oppvasken.. Og sove fikk jeg ikke gjort så lett, så lykkerus som jeg var i.

Idag knallet jeg med en overkroppsøkt, og en tre timers shoppingrunde fordi bestått eksamen og feriepenger er god kombo! Varmen har tatt knekken på appetitten min (eller orken til å lage mat) så nå er det bare cereal, litt netflix og vente til det er leggetid.. så er det på hardcore lesing igjen imorgen (og en bein-økt for å kjøre igang dagen!) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar