hits

Jeg lever!

To ukers stillhet med to eksamener og masse pakking, bursdagsfest og en hel dags reise for å komme hjem - but I am hooome! Sist jeg skrev hadde jeg stått nutrition final, og etter det har jeg stått small clinical diagnostics også. Strøk immuno igjen (yolox3) men tok meg fint ferie. Jeg var i bursdagsfest og hadde herlige mojitos, trente masse og solte meg på terassen. Pakket og styrte og vasket, og vips, etter forsinkelser osv med fly, så landet jeg på Sola onsdags kveld! 

Har gått masse tur med hunden allerede, besøkt morfar, spist skyr og norsk ost og whatnot.... Ikveld kommer Sondre og det blir så fint, etter nesten 3mnd! Denne sommeren blir så bra - slenger med noen pics for nå skal jeg ut og handle litt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

26, Sola

Fjerdeårs veterinærstudent ved universitetet i Budapest (tidligere Szent Istvan). Jeg blogger om studenthverdagen og panikkangsten jeg har hatt gjennom 6 år. Følg meg på snap og instagram; akrevheim :) Innlegg om premed-kurset, veterinærstudiet, opptaksprøven, livet i Budapest og andre FAQ i "veterinærstudiet"-kategorien. Har du andre spørsmål kan det sendes til budapestak@gmail.com

Kategorier

Arkiv