hits

Sommer 2017

Yes, I'm alive and well!

Okei, jeg har kobla HELT av bloggen denne sommeren. Ville liksom samle opp alt og heller ha et kjempesvært innlegg, med en begynnende countdown til jeg reiser til Budafest igjen og starter fjerdeåret (altsåwhaaat) (som forøvrig er 19 dager til avreise).

Where to begin? 

Jeg og Sondre bestemte oss for å droppe kjøreturen gjennom Sverige og Danmark, og bestilte heller en ukes tur til Gdansk. Litt varme, billig øl og hotell frista mye mer (for meg) enn ørten timer i bil, telt, dyre innsjekkinger og.. vel, dyrt dyrt dyrt. Jeg spytter med glede penger i en skikkelig seng og utlandet ass.

Så vi var i Polen 13-20 juli! Storkoste oss, hadde det greit varmt og brukte masse pææng. De hadde Sephora der, okei? 

Etter vi kom hjem var det ei uke på hytta i Lyngdal som venta, så noen dager hos Sondres family, og tilbake på hytta igjen. Regn, litt sol, øl, god mat, mange turer (for jeg har investert i aktivitetsarmbånd, wihuu!), null bading pga vær og temperaturer, mer øl, og nå er alle tilbake på jobb osv. mens jeg har startet nytt treningsprogram og bare er med venner (les: ei venninne for resten har dratt avgårde til sine studier her i Norge).

Og dett er dett! Det pøsregner i skrivende stund og jeg har smaaashet en overkropps-økt. Igår dro jeg 100kg i sumomark, for de som er interesserte. #strongbitch

Nei, jeg gleder meg til Budapest. Har signet meg opp som fadder for småripsa! Det blir koselig, husker selv hvor pisseredd jeg var for å begynne. Greit å guide andre i oh store Budafest og samtidig virkelig gjøre ting jeg ikke hadde gjort for et år siden (reminder: jeg går på anti-anxiety meds nå)!

Anyway, bildedryss incoming, det kommer hyppigere innlegg fremover og så er det snart skolestart! (1 mnd igjen, but still!)

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar