hits

Høstens timeplan

Hmm vet ikke heelt hva jeg syns altså. Annenhver uke er det lange tirsdager (8-18) og onsdager (8-12, 14-17), og den kjiiiipeste greia er at gruppa har fått para-lab fredager 15-17.. Som siste føkkings slaget i trynet før helgene liksom. Besj. I ukene med disse lange dagene skal jeg også på Ullø, altså 8-17 på stordyrsklinikken en busstur utenfor byen.. Med andre ord, annenhver uke blir BALLE.

Har følt meg helt dritt idag, oppblåst og dårlig og alt mulig. Klarte meg gjennom tung knebøy og markløft idag heldigvis, men på siste settet føltes det seriøst ut som jeg skulle drite meg ut (ja, bokstavelig talt). Æff! Så jeg har tatt en to timers nap, for ikveld er det middag med fadderbarn. Får håpe det går relativt smertefritt det da :'-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

Ann-kristin - 4.års veterinærstudent i Budapest

26, Sola

Fjerdeårs veterinærstudent ved universitetet i Budapest (tidligere Szent Istvan). Jeg blogger om studenthverdagen og panikkangsten jeg har hatt gjennom 6 år. Følg meg på snap og instagram; akrevheim :) Innlegg om premed-kurset, veterinærstudiet, opptaksprøven, livet i Budapest og andre FAQ i "veterinærstudiet"-kategorien. Har du andre spørsmål kan det sendes til budapestak@gmail.com

Kategorier

Arkiv