hits

Kitten rescue - igjen!

Jeg har et notorisk rykte på meg for å være en crazy catlady. Jeg lever fullstendig opp til det også.

Igår var det opp og hopp, på bussen 07.10 - heading for Ullø, stordyrsklinikken! En heeeel dag venta oss, fra 8-5.. Ble kastet rett uti en case discussion (internal medicine), så var det pathologi og dissekering av en HEST! Den var rimelig bloated og fy så det sprakk da vi fikk kutta oss gjennom hud og muskler og kom inn i abdomen! Verdens verste lukt este ut og organene tøyt ut som gassballonger. Alle holdt sine respektive avstander for å si det mildt, i tilfelle noe skulle bare sprekke og gørr komme overalt...

Det ble knapt tid til mat mellom slagene, fra død hest til å lære hvordan man kutter opp en død kalv piece by piece mens den enda er inni kua. Men, tid fikk vi til de to små søte kattungene som holdt til utenfor hovedinngangen!

Stakkarene var tynne, supersultne, øyebetennelser, hosting og whatnot. De var visst "up for grabs", så jeg bare.............. "jeg kan ikke la dem være her". Og vipps, så ble de smugla med hjem i en pappeske, fra kaldt liv med null mat og ingen omsorg, til medisiner, kos, varme, mat.. Ja, alt som er bra!

Så nå bor det to syke på badet mitt. Bestis skal ta over dem ikveld, med antibiotika, øyedråper, øredråper, ormekur og lusemiddel. De er døpt Tom og Jerry, og er sååå herligeee. Skulle ønske jeg kunne ha dem, men FEM katter blir vel mye, selv for meg å være altså.

Jeg var dautrøtt og ferdig på både Ullø og hos veterinæren med disse to rundt 18.30, og trening var så langt unna lysta som det kunne bli.. men smelte sammen noe middag og dro rævva bort til stappa gym, fikk unnagjort det jeg skulle. Og sto opp 05.45 idag for å kjøre bein, noe som jeg kunne latt være, for jeg var så sliten atte. Men det ble nå gjort hvertfall.

Nå er leiligheten shina, badet nedvasket for eventuelle levende lopper (de faller av som døde.. lopper, hehehe, av pusene etter loppemiddelet, phew), og jeg har en obligatorisk obstetrikk-time fra 2-5.. Besj.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar