hits

Katter, kjærester og... klemmer?

Altså. Det har vært en crazeyyy halvannen uke. Why? Fordi eeeh. På onsdag var jeg hjemme. Og rundt klokka ett ringte det på døra. Og vipps, der var boyfriend! Sondre kom på surprise visit! Say whaaaat!

Han kom fordi på torsdag fylte jeg 26 år! Og det ble en kjempehelg - men ingenting dokumentert, fordi på bursdagen så bestemte mobilen seg for å ta en fiesta som varte i ei uke! Jeg har hatt insta-withdrawals, mens vi har spist på restaurant, shoppet, trent, gått tur, Sondre tatoverte seg, vi var på fest.. bare storkost oss!

Han dro på mandags morgen, og jeg har vært litt på skolen denne uka, litt på trening, litt med puseladdene som jeg tok med fra Ullø.. De begynner å bli mer rolige, viser personlighet og sakte men sikkert så blir både pust, ørebetennelser og øyebetennelser bedre. Jeg er barnevakt frem til søndag akkurat nå, og de raser rundt til mine egne pusers store forundring (og irritasjon). Pensjonistlivet ble mye mer livlig for de litt mer voksne nå ja...

Neste uke har jeg hele uka full av shift på Ullø! Først er det clinical day på ullø på mandag, så blir jeg igjen for å ha nattskift natt til tirsdag. Så er det dagskift onsdag, torsdag og fredag, natt til søndag og søndag dag. Phew! Så mandags morgen står jeg klar med sovepose, egen pute, et skift med klær, toalettsaker, mat... Herrejesus. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar