hits

Skift og sykdom

Enda en uke er forbi - nå har det vært 3(?) hele skoleuker, og jeg føler ikke jeg har noenting på stell..! Gått i ekstremt lite timer, bare fjolla rundt, er superblakk allerede.. Huffameg...
Denne uka startet med en klinisk dag på Ullø, med tilhørende blod og gørr i patologi-timen...

Så dro de andre hjem med bussen klokka fem, mens jeg ble igjen for mitt første shift på nattevakt! Det ble superstille, det var bare et par hester å sjekke før det var tid for å sove. Vi slapp til og med en runde på natta så det ble en hel natts søvn. Turet hjem klokken 8 neste morgen og følte meg nesten hangover pga jeg sover så dårlig borte fra min egen seng, og hater "urutinerte" dager. Dagen etter nattskift får vi fri så det ble brukt på å sove og spise..Jeg hadde dagskift på onsdag, som igjen var så stille at det var ikke morsomt engang. Det eneste som var denne dagen var en hest med absess på nakken etter vaksine. Den ble tømt og.. ja, dett var dett.

Torsdag våknet jeg opp med sår hals og litt verk, men kledde på meg 3 lag med klær og var klar for en lang dag (8-17) hvor to operasjoner var planlagt! En kastrasjon av en kryptorkid hest (ene testikkelen er i abdomen), og den andre var en larynx-operasjon hvor man så svært lite som student, da det foregår inni halsen til hesten og da er jo eneste person kirurgen som får sett detaljene..

Jeg kom hjem sent på kvelden, med vond kropp, hals, alt mulig. Flere studenter på skift har vært syke og jeg kom ikke utenom heller. Jeg som har vært frisk i hele 2017! Egentlig skulle jeg ha dagskift på fredagen, og lørdag natt+søndag dag, men det måtte jeg bare gi opp. Fant noen frivillige til å ta min del og er nå på dag 3 i sykesenga.. Jeg har til og med lagt håndklær i senga fordi jeg har våkna opp febersvett som faen to netter nå.

Heldigvis er det ikke skole før kl 14 imorgen så jeg kan bruke formiddagen på å la noen Advils virke.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar