hits

Høst og gains

Jeg dro på trening 06.40 imorges i fire graders vær. #dedicated lism

Hoho! Vinterjakka er funnet frem, sammen med skjerf (ELSKER skjerf), og det er tid for semesteret første midterm i kjedelige parasitologi. Det kommer til å gå så fint atte, med to dagers medium intensiv lesing og et fuckton med te og cola zero.

Kattungene vokser til og er så racer at til og med Mini sliter med å følge opp! De leker og raser rundt, og sover søtt midt på dagen og natta. Morgen og kveld er det helt texas her i hus, jeg er nesten redd for klager fra de som bor under, så mye det galopperes frem og tilbake.. (ps; er du student i Budapest og vurderer katt- kontakt meg!)

Bulken går også fint! Jeg spiser meg mett og øker jevnt og trutt i styrke - gønna på med å løfte 3500kg totalt igår i knebøy og sumo markløft! Er ganske sliten i beina idag for å si det mildt (men har ikke noe stølhet - dynamisk warmup og foamrolling is KEY, og DOMS er ikke lik bra økt! (google it))

Nå skal jeg koke meg litt te og lese - har "fri" idag og imorgen (aka et par kjedelige lectures som jeg lett dropper til fordel for lesing) :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar