hits

Bildedryss

Det er vanligvis enten blå himmel eller overskyet her og relativt stille, men forrige uke blåste det som bare pokker, og da bestemmer Ak seg for å gå tur på kveldstid og nyte været. Masse grener lå brekt av rundt omkring, deriblant i veibanen.
Treninga går strålende, og så mye som jeg spiser kan det legge seg ørlite magerolls på, men det får være; worth it! Knuser alle personlige rekorder nå om dagene, og skal begynne mine siste 4 uker av programmet som er de tyngste og leder opp til 1RM!


Kitkat fikk lavt blodsukker på søndag og måtte inn på akutten på skolen på kvelden... Der røyk 1000kr med en gang, for jeg var jo ikke fattig fra før :') 


Snapshot fra clinical day forrige mandag - blodprøvetaking og sette veneflon sto på planen, noe jeg er veldig komfortabel med. Morsomt å gjøre det på bamser med innlagte vener laget av infusjonsslanger og foodcolor-vann..!


Og igår var det freshers ball! Det var kjempegøy, så jeg er sliiiiten idag. Har sovet, vasket klær, støvsugd og har akkurat laget matpakke til morgendagens klinikkdag på Ullø. Klarte å brenne hånda mi på kokeplata... Håper jeg ikke våkner opp til blister og faenskap. #typisk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar