hits

"Har du hatt armen inne i ei ku enda da?"

...

Øyeblikket alle veterinærstudenter venter på, hvertfall her i Budapest. Første rektalpalpasjon! Alt var varmt, mykt, og regelmessige muskelsammentrekninger som virkelig klemte rundt armen jevnlig, samt en slapp fjert da jeg dro armen ut. Haha! 

Uka har gått jevnt og trutt, men har gradvis blitt lettere forkjøla og idag våkna jeg med sår hals. Har hosta i ett, så et reptilseminar i regi av DNV-S som var idag, måtte jeg pent droppe for å ta hensyn til de hundre andre påmeldte. Irriterende! Har ikke blitt den super-effektive lesedagen jeg så for meg heller. Nå er det stupmørkt allerede ute, og da blir jeg sånn "det-er-lørdag-tid-for-mat-og-slappe-av"-mood. Kattene ligger spredd rundt og sover så søtt, klesvask nummer to er igang, og oppvasken er tatt. Fikk ræva til butikken tidligere idag og handlet litt mat, pluss Advil og halstabletter; the savior!

Jeg fikk karret meg på trening igår kveld, og jeg prøver jo å bulke nå over vinteren (spise over mainenance-nivå). Jeg får MASSE igjen i det styrkemessig - om tre uker er det 1RM-test og jeg gleder meg så syykt. Ulempen med overskudd er jo at man selvfølgelig legger på seg fett også, og jeg har en lei tendens til å få det på magen. Det er mentalt vanskelig å godta at man ser flere vårruller der enn på en kinesisk restaurant i beste middagstid, men jeg prøver å kompansere med å gå 10.000 skritt hver dag og legge inn hoppetau i treninga - altså forsøke å holde fettgainsa på en minimum. Skal hvertfall se fucking smashing ut til våren. For ikke å snakke om å nærme meg å reppe 70kg i knebøy!

2 kommentarer

Emilie Kristiansen Dufseth

15.11.2017 kl.20:19

Hei!

Jeg vil veldig gjerne starte på veterinærstudiet i Budapest selv, skulle gjerne stilt deg noen spørsmål hvis du ville svart meg på det!

Send meg gjerne en mail på emiliedufseth@hotmail.com så jeg kan spørre deg der! (fant ikke mailen din)

Mvh

Emilie K. Dufseth
Emilie Kristiansen Dufseth: Hei! sendte deg en mail, den havnet sikkert i søppelpost. Mailen er budapestak@gmail.com :)

Skriv en ny kommentar