hits

2018 yo

HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Ja, jeg lever. Den halsbetennelsen tok ikke knekken på meg altså.

Kort oppsummering; jeg har lært meg å sy, jeg sto bird patho (praktisk + skriftlig på samme dag), klarte å karre meg til en 3 i para midterm, og strøk parasitt-eksamen den 19. Da var jeg drittlei! Og kattungene ble adoptert den 9. desember, så det har vært så altfor stille i leiligheten, utenom en kveld med girlsa hvor vi så håndballkamp her hos meg. 

Den 20. desember hoppa jeg på fly hjem og har hatt tiiii deilige dager på norsk jord! Jeg har handla julegaver, spist MASSE mat(!!!!!), vært hos Sondre, hatt venninnekveld.. Oh my lord, tror seriøst det er den fineste ferien jeg har hatt på leeenge. Jeg gikk faktisk NED i vekt hjemme, whaaat.

Kom back to Budafest den 30, og hadde ca. 15.5 timer i leiligheten før jeg var i taxi på vei til nattskift ute på hesteklinikken - jepp, kl. 00.00 var jeg på siste sjekkerunde for natta sammen med 3 andre engelske studenter. Vi poppa en liten flaske champagne med gullflak i og var i seng klokka 01 :') Men som 'belønning' for å ha hatt skift på en såkalt rød dag, trenger jeg ikke ta flere skift i eksamensperioden, wihu! Worth iiit. 

1. Januar ble en rolig dag på sofaen, for å ta igjen litt tapt søvn og spise litt godis. Idag var det opp og hopp, på trening for å kickstarte en runde nummer 2 av mitt 12 ukers treningsprogram, gå tur, handle vitaminer og oppvasksåpe, og lese. Jeg har pharma eksamen den 23 og den er svæær, og jeg er livredd for å stryke! Har 2 sjanser, men alikevel... Men føles bra ut å være back in it!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar