hits

Ulløtur og influensa

Jeg er på dag fire av en satans heftig influensa-runde, og imorgen begynner en uke med surgery-shifts.. Og jeg har sett så sykt frem til denne uka! Jeg håper at jeg får en full natts søvn ikveld - og ikke våkner full i svette, av et hosteanfall, og må snu både dyne og pute og vrenge av meg t-skjorta som jeg tar på igjen på neste våkentur.

Uka som har gått, sett bort ifra at jeg har vært syk siden torsdags morgen, har vært moro! Vi var på Ullø på onsdag, og der fikk jeg sette IV injeksjon og en nasogastric tube på hest, samt vi hadde vår første C-section på ku! Fem stykk fikk "scrub in" aka være med på selve operasjonen mens vi andre så på og tok imot kalven. Lillejenta Molly ble født uten komplikasjoner :-) Det var også en kjapp time med halthets-tester på hest både ute og inne, så kasta vi oss i en taxi og dro hjem i halv fire-tiden. Da begynte det å klø i halsen...

Det var også det eneste spennende som hendte denne uka - jeg har akkurat kommet inn fra tidenes kjappeste tur på butikken, første gang ute av leiligheten på fire dager.. Føler meg superdritt, men håper at morgendagen er litt bedre siden det er dag fem da og vanligvis er jeg sjuk 7 dager (jeg + influensa = 7 dager, been there done that i flere år).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar