hits

Mingle and jingle

Siste fem skoledager før påskeferie! Jeg skal ikke hjem; Sondre kommer på søndag og blir heelt til 7. april! <3 Vi har ikke sett hverandre siden 29. desember så det blir herlig å ha nesten 2 uker sammen. Jeg har laget liste over ting vi skal gjøre, filmer vi skal se og restauranter som skal besøkes. 

Jeg er også på ca uke to av "spring cut" - på fredag var det kos med ca 3000 kalorier totalt, men ellers har jeg holdt meg på 2200, sånn at jeg jevnt over er i et deficit. Vekten er stabil men kroppen har strammet seg opp og det nye treningsprogrammet mitt er så GØY å gjøre! Samtidig har jeg innført cardio i form av 30-60min 3x i uka, som jeg håper skal kickstarte litt fettforbrenning. 

Så so far so good. Har også faktisk begynt så smått å lese til eksamener - de største som står for sommeren er pathology final; disseksjon, histopathology og en muntlig eksamen med rundt 90 topics. Jeg har som mål å ha den unnagjort innen 22. mai! Da blir det surgery final (MCQ), så en haug med småfag vi har denne våren. Jeg har sikra meg praksisplass til sommeren og begynner 2. juli, så om jeg er tidlig ferdig så får jeg tid til å koble litt av før jeg skal ut i arbeid! Gleder meg!

MEN HVA FAEN ER DETTE HVITE HER DAAA....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar