hits

Farm visit og boyfriend visit

Hejjhejjj! Jeg lever på en sky av kjærestekos og masse god mat, men idag er en regnværsdag så jeg får taste litt på pcen til dere.

Siden sist har jeg hatt farm visit - det er noe alle skal ha en gang i 8. semester. Man har en "dagstur" med et fåtall andre studenter (2-5) og skal ut på enten en kugård eller grisegård. Noen drar 06.30 am, andre 02.00 am... Spørs hvor (u)heldig man er med om man skal ha grisesjekk, være med på melkerutiner på ku, ha en vanlig "metabolic control" eller andre årsaker til turen. 

Jeg fikk bytta til meg en tur forrige torsdag, og jeg og to andre norske (scoore, kjekkest å dra med venner!) kjørte en times tur utenfor byen til en liten gård med Charolais-kuer. I motsetning til en standard melkegård, var dette 1) rasekuer, og 2) beef cattle, altså alet opp for kjøtt. Det var en flott liten gård, ryddig og flotte kuer i godt hold, vi fikk mat servert og hadde generelt en flott dag! Solbrent i fjeset ble vi og vi fikk prøve oss på blodprøve fra jugularis (på halsen, sjeldent at man tar blod derfra) samt å sette urinkateter. 

Vi dro 06.30 på morgenen og var tilbake på skolen rundt 15.45 - den dusjen den dagen var verdens beste dusj... 

På fredagen fikk jeg en liten gjest i hus som skal være her på påskeferie - hils på lille Andris fra FAPF;

Men, no rest for the wicked! Lørdag var full av planer igjen. Det var konferanse på skolen, og studenter kunne bli med på lørdagen gratis. Jeg var med fra 8.30-12, og vi fikk høre om øyeproblemer og hvordan diagnosere et rødt øye. Det var også forskjellige stands i pausen, så jeg og to andre gikk rundt og tok litt penner, godis og kikket spent på nye produkter - ulempen var at alt var på ungarsk, men det får da være! Jeg siklet på et tann-sett til 190 euro, menneeeh.. det får vente et par år..

Jeg gikk hjem for en nap og mat, og på lørdags ettermiddag hadde jeg min første kjøretime! Waah, kjøring i Ungarn er ikke barebare, heldigvis er timene på et sted utenfor den travle byen, så jeg overlevde denne turen hvertfall..Og lørdagskvelden ble taco- og godiskveld med ei god venninne :)

Og så kom søndag og Sondre kom hit! Vi har vært på shopping, restauranter, på Gellerthøyden, tur i parken, og ikveld skal vi på Escape room! Vi har en liste med ting vi skal gjøre, så idag er strictly innedag fordi det regner. Hvis ikke hadde vi vært ute og gått!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar